Gouden Eagle Kopen

Een Gouden Eagle kopen?
We proberen op deze website zo veel mogelijk informatie te verschaffen over het aankopen een bestellen van gouden munten. Ons doel is daarbij een zo helder als mogelijke voorlichting over de voor en nadelen, de opties en de mogelijkheden die er zijn. Natuurlijk preken we een beetje voor eigen parochie; we vinden het interessant om mensen te vertellen over de mogelijkheden om goud te kopen in de vorm van munten en om dit ook af te zetten tegen andere opties zoals goudbaren. Een
Gouden Eagle kopen is een van de mogelijkheden die er is om geld uit te geven aan gouden munten.

Op deze leest u precies wat u kunt doen om een net als anderen te kiezen voor een Gouden Eagle kopen. Overigens is dit niet zo maar een gouden munt, maar een hele bijzondere. Op onze pagina over de eigenschappen van deze munt, leest u hier meer over. Wat u mag verwachten op deze pagina? Een uitleg over hoe u om moet gaan met alles dat te maken heeft met een Gouden Eagle kopen. We vertellen u meer over de achtergrond van de munt, over de redenen waarom mensen deze investering maken en over de voordelen. Daarbij nemen we u tot op detailniveau mee in de de verschillende aspecten van het onderwerp.

Wat is een Gouden Eagle kopen?
Dit is een goede vraag, die van groot belang is voor iedereen die een Gouden Eagle kopen wel van horen zeggen heeft, maar niet precies weet waar de klepel hangt. Voor deze mensen hebben we goed nieuws. Een munt zoals deze is eigenlijk speciaal geslagen voor het gebruikersgemak dat veel mensen nastreven. Het gewicht van de munt bedraagt namelijk 33,93 gram, waarvan 31,103 puur goud is. Met name dat laatste is belangrijk. Want dit is precies het gewicht van een troy ounce goud. En daar is wat mee.

Op het moment dat u namelijk besluit dat een Gouden Eagle kopen echt wat voor u is, komt u in aanraking met de goudkoers. De goudkoers is een principe dat voor veel mensen niet heel erg goed te begrijpen is, maar in feite komt deze koers tot stand doordat de markt voor vraag en aanbod op elkaar afgestemd wordt. Op dat moment wordt duidelijk welk bedrag betaald kan worden voor een bepaald gewicht aan goud. Dan wordt ook bepaald wat een Gouden Eagle kopen nu werkelijk gaat kosten. Omdat de goudkoers wordt weergegeven in troy ounce, ligt hier een groot voordeel.

Een Gouden Eagle kopen zonder dat u de precieze prijs weet, dat doet u natuurlijk niet. Daarvoor bent u te gehaaid en heeft u waarschijnlijk ook te veel inzicht in hoe de financiële markten precies in elkaar zitten. Doordat een Gouden Eagle kopen in principe gelijk staat aan het kopen van een troy ounce goud, is het zeer eenvoudig om de prijs die op de markt wordt gevraagd en betaald, te koppelen aan de munt. U kunt één op één kijken wat dit waard is en hoe u daarmee om kunt gaan. Dat is prettig.

Wat zijn redenen om een Gouden Eagle te kopen?
Een Gouden Eagle kopen doet u niet zo maar. U denkt na over de verschillende mogelijkheden die er zijn, over de verschillende opties om u geld ergens onder te brengen. Het kopen van gouden munten, online, is dan natuurlijk een optie. Wat een andere optie is, is dat u op zoek gaat naar afgeleiden van goud of andere grondstoffen en producten. Het is ook mogelijk dat u expliciet kiest voor aandelen of obligaties. En misschien zijn turbo’s en trackers wel meer iets voor u. Wij gaan er echter vanuit dat mensen graag een fysiek product in handen hebben.
En dat is de belangrijkste reden waarom veel mensen een Gouden Eagle kopen. Als de afgelopen kredietcrisis een ding heeft aangetoond, is dat het voor veel mensen vrijwel onmogelijk is om nog te accepteren dat product op product wordt gestapeld en afgeleid, door whizzkids van de verschillende grootbanken. Mensen willen weer een product kopen dat een bepaalde waarde vertegenwoordigt, een product dat echt in handen gehouden kan worden. Een Gouden Eagle kopen biedt daartoe de mogelijkheid, omdat u hiermee daadwerkelijk echt goud in handen krijgt.

Een Gouden Eagle kopen kan als investering op basis van de goudkoers, als appeltje voor de dorst op basis van een spreiding van risico’s of als verzamelaar van munten. Het is ook mogelijk om een Gouden Eagle te kopen en te gebruiken als back-up en achtervang voor het geval dat de internationale valutamarkt helemaal in elkaar stort. Dat kan natuurlijk een keer gebeuren en op dat moment is het achter de hand hebben van een (grote) hoeveelheid goud voor veel mensen de manier om zich in te dekken.

Een Gouden Eagle kopen – trivia
Wanneer u erover denkt een Gouden Eagle te kopen, raden we u aan om eerst een goed te zoeken op informatie over dit product. Natuurlijk vindt u op deze pagina al een grote berg aan informatie, maar dat is nog niet alles. Want er is nog veel meer te vinden over deze munten. De munten zijn beschikbaar vanaf 1986 en worden uitgegeven door de Verenigde Staten. Op de voorkant staat een beeltenis van Lady Liberty en deze munt werd gebruikt als tegenpool voor de andere gouden munten zoals de Krugerrand en de Maple Leaf.

Een Gouden Eagle kopen is populair, want sinds het uitbreken van de crisis worden er steeds meer verkocht. Opvallend daarbij is dat Amerikanen sneller geneigd zijn om te kiezen voor het Gouden Eagle kopen, omdat daaraan een sterk nationalistisch tintje is verbonden. Belegger kiezen voor dit product omdat ze het gevoel hebben daarmee een deel van hun moederland in het bezit te hebben. Dat is een grappige bijkomstigheid, een gevoel dat wij hier op het gouden tientje na eigenlijk niet kennen. In ieder geval is hier sprake van een prachtig product dat u al aanschaft vanaf een euro of 1000.